close
μήνυμα συστήματος
Φιλτρα αναζητησης
Αρχικη
/ Πωλησεις ακινητων

Διωροφη βιλα με υπογειο και πισινα

Κωδικός ακινήτου #703 / Καμηλαρι, Καμηλαρι
400.000€
Διώροφη βίλα με υπόγειο και πισίνα
Η τιμή αφορά ολοκληρωμένη την κατασκευή 
Ισόγειο 97,90τ.μ.
Α' όροφος 53,44τ.μ.
Βεράντες ~50τ.μ.
Υπόγειο 21,50τ.μ.+15,00τ.μ.=36,20τ.μ.
Κολυμβητική Δεξαμενή 42τ.μ. +δεξαμενή υπερχείλισης 8τ.μ.
Βρίσκεται εντός οικισμού Καμηλαρίου Δ. Φαιστού σε οικόπεδο εμβαδού 340τ.μ.. Διαθέτει ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, χώρο γραφείου, 2 λουτρά όλα με θέα προς τη θάλασσα. Στα δάπεδα των υπνοδωματίων θα τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο-παρκέ και στους υπολοιπους χώρους έχει τοποθετηθεί πλακάκι 60*60 τύπου superwhite. Η σκάλα και ο διάδρομος του πάνω ορόφου καθώς και οι ποδιές όλων των κουφωμάτων είναι κατασκευασμένα από λευκό μάρμαρο Νάξου. Τα κουφώματα του κτηρίου είναι με θερμοδιακοπή, διπλά κρύσταλα και με πρεσσαρισμένο αέριο μεταξύ των υαλοπινάκων με αποτέλεσμα να έχουν εξαιρετικά χαμηλή τιμή U(εώς και 1,6W/m2K).
Η μόνωση του κελύφους της κατασκευής θερμομονωτικά υπερβαίνει τις απαιτήσεις του Νέου κανονισμού θερμομόνωσης και υγρομονωτικά πέρα από το πρόσμικτο στεγανοποιητικό μάζας που έχει μπει σε όλα τα στοιχεία σκυροδέματος-μπετόν έχει γίνει έξτρα επίστρωση υγρομόνωσης σε όλες τις βεράντες και τα λουτρά του κτηρίου. Πάνω από τις βεράντες υπάρχουν 2 πέργκολες κατασκευασμένες από μπετόν οι οποίες με την κίνηση του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν μετακινούμενες γραμμικές σκιές-εφε πάνω στους νότιους τοίχους του κτηρίου. Στα λουτρά υπάρχουν επιτοίχιες κρεμαστές λεκάνες. Το λουτρό του πάνω ορόφου διαθέτει μπανιέρα ενώ αυτό του ισογείου εντοιχισμένη κρεμαστή ντουζιέρα. Το κτήριο εξυπηρετείται από σύστημα βιολογικού καθαρισμού 3ου σταδίου με αποτέλεσμα να μην απαιτείται βόθρος και να καλυπτεται και το πότισμα του κήπου.
H θέρμανση και η ψύξη του κτηρίου γίνεται με χρήση τοπικών αντλιών θερμότητας (Α/C) τελευταίας τεχνολογίας.
Ο περιβάλλον χώρος αποτελέιται από 3 επίπεδα:
το επίπεδο της πισίνας (καθαρισμός με αλάτι και όχι με χλώριο) η οποία υπερχειλίζει προς τη μεριά της θάλασσας και επιστρέφει το νερό με καταρράκτη στο βόρειο άκρο της,
το επίπεδο της αυλής δίπλα στο καθιστικό όπου δεσπόζει μια παλιά ελιά γύρω από την οποία κατασκευάστηκε το σπίτι (εδώ υπάρχουν και τα φίλτρα νερού για την οικία και μια υπόγεια αποθήκη) και
το επίπεδο όπου βρίσκεται το πάρκιγκ, ο βιολογικός καθαρισμός (επεξεργασίας λυμάτων 9 ατόμων) και μια υπόγεια αποθήκη 15τ.μ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ 'Α'
Χαρακτηριστικα
Εμβαδον
230τ.μ.
Υπνοδωματια
3
Μπανια / WC
2
Θερμανση
Ναι
απο αστικο κεντρο
60km
απο αεροδρομιο
60km
απο ταχυδρομειο
10km
απο θαλασσα
1km
απο νοσοκομειο
10km
απο λιμανι
60km
θεα
Θάλασσα
Εκδηλωση ενδιαφεροντος
Τηλεφωνο επικοινωνιας
Στειλε e-mail
info@goldensouth.gr
Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο αυτό;

Προγραμματίστε μια επίσκεψη ή ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, η αίτηση αυτή δεν είναι δεσμευτική.
Μόλις λάβουμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Το μεσιτικό γραφείο Golden South δεν φέρει καμία ευθύνη για λανθασμένες πληροφορίες που αφορούν τα ακίνητα ή τυχόν αλλαγές στην τιμή τους, ή την απόσυρση τους από τον πωλητή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση μας.

- Ο φόρος μεταβίβασης η πληρωμή του συμβολαιογράφου και του υποθηκοφυλακείου επιβαρύνουν τον αγοραστή
- Η μεσιτική αμοιβή επί της τελικής τιμής πώλησης είναι 2.5% από τον πωλητή και 2.5% από τον αγοραστή πλέον Φ.Π.Α
- Στη τιμή του ακινήτου δεν περιλαμβάνεται ή μεσιτική αμοιβή


Νόμιμος εκπρόσωπος: Μαρία Νοδαράκη με αριθμό ΓΕΜΗ 143431350000